Filosofie

Filosofie of wijsbegeerte is de theoretische discipline die het verlangen en het streven uitdrukt naar kennis en wijsheid. Het trefwoord "filosofie" komt voor op:
Weergave van filosofie als een van zeven vrije kunsten
Vacatures Webmaster Tue, 08/01/2017 - 21:00
Omnia – Amsterdam Uitgeverij heeft vacatures voor vrijwilligers of (onbezoldigde) stagiaires (Nederlandstalig en/of Engelstalig) voor een uitbreiding van haar activiteiten

Over ons

Omnia – Amsterdam Uitgeverij is opgericht als non-profit organisatie die publicaties uitbrengt op het gebied van levensbeschouwing, religie en literatuur.
DRIFT Wijsgerig Festival 2015

“De Chaos Tegemoet”

Bundel bijdragen aan Wijsgerig Festival DRIFT 2015. Jaarlijkse avond met filosofisch programma door studenten wijsbegeerte aan Universiteit van Amsterdam.
DRIFT Wijsgerig Festival 2014

Onder invloed

Bundel bijdragen aan Wijsgerig Festival DRIFT 2014. Jaarlijkse avond met filosofisch programma door studenten wijsbegeerte aan Universiteit van Amsterdam.
DRIFT Wijsgerig Festival 2013

“De dingen de baas”

Bundel bijdragen aan Wijsgerig Festival DRIFT 2013. Jaarlijkse avond met filosofisch programma door studenten wijsbegeerte aan Universiteit van Amsterdam.
Man Leben - Een leven

Een verkenning van ons bestaan

De biografie “Man Leben – Een Leven” tijdens de zoektocht naar "Wie ben jij", is een lang interview. De lezer luistert naar het levensverhaal van Man.
Wie ben jij - Deel 1

Een verkenning van ons bestaan

In deel 1 van de moderne Odyssee “Wie ben jij” wordt onze eenheid en verscheidenheid en onze verbondenheid in onderling vertrouwen beschouwd.