Rechten

Rechten

Omnia – Amsterdam Uitgeverij brengt haar boeken bij voorkeur uit in licentie onder de Creative Commons met naamsvermelding, zonder commercieel oogmerk en gelijk delen. De uitgeverij publiceert haar titels op haar website als E-boeken. De titels zijn kosteloos in te zien en te downloaden.

Het afdrukken van de titels voor eigen gebruik of voor educatieve doeleinden is toegestaan. Op de website zijn aanwijzingen voor het afdrukken van de titels vermeld. Wanneer uitgaven van Omnia – Amsterdam Uitgeverij worden opgenomen in curricula van opleidingen, dan stellen de schrijver van de titel en de uitgever het op prijs om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

De verdere verspreiding van de titels is toegestaan binnen de licentie van Creative Commons met naamsvermelding zonder commercieel oogmerk. De schrijver van de titel en de uitgeverij vertrouwen hierbij op een weergave die in overeenstemming is met de aard van de titel en met de doelstelling van de uitgever. Omnia – Amsterdam Uitgeverij en de schrijver van de titel stellen het op prijs om op de hoogte te worden gesteld van de verdere verspreiding van de titels.

Het in omloop brengen van uitgaven (en/of delen van uitgaven) van
Omnia – Amsterdam Uitgeverij met commercieel oogmerk is uitsluitend toegestaan na een schriftelijke toestemming van de betreffende schrijver èn Omnia – Amsterdam Uitgeverij. Hiertoe zal een zakelijke overeenkomst gesloten moeten worden.

 

Gerelateerd