Over ons

Ontstaan

Omnia – Amsterdam Uitgeverij is in 2011 door Jan van Leent opgericht als een organisatie zonder winstoogmerk. Zij geeft boeken en publicaties uit op het gebied van levensbeschouwing, filosofie, religie en literatuur.

Lees meer

Doelstelling

De uitgeverij heeft als doelstelling:

Verdieping en verbreding van de kijk op ons leven door publicaties op de raakvlakken tussen levensbeschouwing, filosofie, religie en literatuur.
Omnia – Amsterdam Uitgeverij streeft naar een betere wereld voor iedereen.
Zij wenst met haar boeken bij te dragen aan vrede en geluk.

Lees meer

Boekenfonds

Het boekenfonds van Omnia – Amsterdam Uitgeverij kenmerkt zich door leesbare en kwalitatief hoogwaardige publicaties. De uitgeverij is voor de uitgave van haar titels afhankelijk van de goedheid en de vrijgevigheid van auteurs die hun werk laten uitgeven in licentie onder Creative Commons.

Lees meer

Rechten

De E-boeken zijn zonder kosten in te zien en te downloaden. Omnia – Amsterdam Uitgeverij brengt haar boeken uit in licentie onder Creative Commons met naamsvermelding, gelijk delen en zonder commercieel oogmerk.

Lees meer

Medewerkers

De medewerkers bij Omnia – Amsterdam Uitgeverij zijn vrijwilligers. Stagiaires krijgen de mogelijkheid om onder begeleiding kennis te maken met de vele aspecten van het boekenvak.

Lees meer

 

Gerelateerd