Nieuws

Buitenstebinnen
Bundel bijdragen aan Wijsgerig Festival DRIFT 2018. Jaarlijkse avond met filosofisch programma door studenten wijsbegeerte aan UvA.
Jasmin Atkins
Jasmin Atkins is editor bij Omnia - Amsterdam Uitgever. Zij heeft haar bachelor Engelse literatuur behaald aan de Universiteit van Bristol.
Wie ben jij - Verandering
Binnenkort verschijnt bij Omnia - Amsterdam Uitgeverij het deel 2.4 "Verandering" uit de Odyssee naar “Wie ben jij – een verkenning van ons bestaan”.
Persmap 2019
Omnia – Amsterdam Uitgeverij heeft een vernieuwde persmap 2019 samengesteld. Heeft u aanvullende vragen, neem dan met ons contact op.
Narrator - Een Noordelijke Cyclus
Nu als EPUB: een jaar uit de biografie van Narrator. Een jaar met een tocht naar de Noordkaap, een jaar met Boeddhistische verlichting en een jaar van zorg en afscheid.
EPUB logo small
Omnia – Amsterdam Uitgeverij publiceert haar E-boeken geleidelijk als EPUB. Dit formaat is aanmerkelijk prettiger leesbaar op een mobiel scherm.
Vernieuwde website van Omnia - Amsterdam Uitgeverij
Omnia - Amsterdam Uitgeverij heeft een vernieuwde website die volledig aanpasbaar is aan iedere schermgrootte: de volledige inhoud is eenvoudig beschikbaar.
Alessia Zambelli - junior editor
Alessia Zambelli is junior editor bij Omnia - Amsterdam Uitgever. Zij is afgestudeerd in Talen en Buitenlandse Literatuur aan de Universiteit van Pisa.