Narrator

Narrator

Narrator Nārāyana is mijn auteursnaam.

Rond 1960 is Narrator Nārāyana geboren in Afrika. Hij kreeg van zijn ouders de roepnaam Kṛṣṇa.

Zijn levensverhaal is: "Mijn moeder zorgde voor ons: voor mijn broers en zussen en voor mijn vader. Mijn vader was een rondtrekkende verhalenverteller. Wanneer hij langskwam, kreeg hij verzorging en onderdak. Wij hoorden van zijn avonturen en mijn moeder was gelukkig.

Op school heb ik leren lezen en schrijven over Gilgamesh, Ilias, Odyssee, Mahābhārata en Shakespeare. Ik ben nooit meer opgehouden met lezen. Nog steeds ga ik iedere dag – overal waar ik ben – naar de bibliotheek voor het laatste nieuws en voor alles dat ik nog niet weet.

Met het veranderen van jongen naar jongeman, merkte ik dat ik verliefd werd op andere jongemannen. Mijn moeder zag dat ook. Zij stuurde mij weg naar een ver land waar mannen van mannen mogen houden. Na een lange reis ben ik in Amsterdam gekomen. Het leven was een feest. Echte kabouters liepen er rond met lange haren en verwarde kleren. Mijn liefde geurde exotisch door de stad: de mooiste minnaars kwam ik tegen.

Van jongeman werd ik man. De verliefdheden vervlogen met de jaren.

Ik ben zo donker als Kṛṣṇa, maar niemand heeft in het "ik-tijdperk" een wagenmenner meer nodig. Ik trek rond door Europa en onderweg vertel ik verhalen. Een keer was het koud en ik had zo'n honger dat ik niet meer op kon staan. Carla Drift gaf mij te eten. Ik ben met haar meegegaan. Een jaar geleden zijn Man Leben, Carla en ik de zoektocht begonnen naar "Wie ben jij - een verkenning van ons bestaan". Ik ben nog steeds onderweg. Elke nacht slaap ik op een andere plaats. In de droom die ik steeds droom; ben ik in mijn eigen huis".

Narrator Nārāyana is de samensteller van de biografie "Carla Drift - Een Buitenbeentje". Deze biografie is te verkrijgen via “Boeken” op de website van Omnia – Amsterdam Uitgeverij.

Naam

| Narrator Nārāyana

E-mail

| Onnodig

Leeftijd

| 50+

Kinderen

| Allen die naar mijn verhalen luisteren

Gehuwd

| Met het universum

Hobby

| Lezen, religie, filosofie, taal, cultuur, rondtrekken, luisteren, vertellen

Werk

| Verteller van verhalen

 

Gerelateerd