Narrator - Een Noordelijke Cyclus

Een verkenning van ons bestaan

Narrator - Een Noordelijke Cyclus

Als u ellende wilt voorkomen,
vertrouw op uw eigen lot.

 

 

Samenvatting

"Een Noordelijk Cyclus" is een jaar uit de biografie van Narrator. Een jaar vol vreugde en muziek, een jaar met een tocht naar de Noordkaap en terug langs de Noorse Fjorden, een jaar met Boeddhistische verlichting, een jaar van zorgeloosheid en een jaar van zorg en afscheid.

In dit jaar ontvlucht Narrator zijn bestaan als idool in Amsterdam door bij zijn geliefde in Stockholm te gaan wonen.Samen maken zij na het midzomerfeest een tocht naar de Noordkaap; zij keren terug via de Noorse fjorden, de Hardangervidda en Oslo. Daar horen zij dat kennissen en vrienden in Amsterdam lijden aan een mysterieuze ziekte. De geliefde van Narrator ontvangt een brief met het bericht dat zijn moeder ernstig ziek is. Het volgende voorjaar keert de geliefde terug naar Amerika en Narrator besluit in Kopenhagen te gaan wonen. Aan het eind van het voorjaar bezoekt Narrator Amsterdam om de begrafenis van een minnaar bij te wonen die is overleden aan AIDS.

Man Leben, Narrator en Carla Drift zijn de drie hoofdpersonen op dit deel van de Odyssee "Wie ben jij – Een verkenning van ons bestaan".

De Odyssee naar “Wie ben jij – een zoektocht naar ons bestaan” is een queeste met vele aanlegplaatsen. De zoektocht naar “Wie ben jij” is over jou en mij en alles dat met ons verbonden is. Niets is op voorhand uitgesloten. Zijn jij en ik verbonden of zijn wij gescheiden? Wat maakt jou tot de persoon die jij bent? Wie ben jij voor jouw geboorte en wie zal jij zijn na jouw dood? De antwoorden op deze vragen zijn voorlopig onbekend, maar toch stellen wij deze vragen.

Titelinformatie

Auteur Man Leben
Titel Narrator – Een Noordelijke Cyclus
ISBN
9789491633270 – EPUB-format
9789491633041 – PDF-format
NUR-code 740
Druk 1.0 en 2.0
Uitgave
E-boek in EPUB-format – 2 MB
E-Boek in PDF-format – 8 MB
Formaat A5 – PDF-format
Pagina's 74 – PDF-format
Uitgeverij Omnia – Amsterdam Uitgeverij
Publicatie
Herziene uitgave in EPUB: 2017
Verschenen als PDF: 2013
Verkrijgbaar
Prijs Suggestie: een donatie van $/€/£ 20,00 aan een goed doel, bijv. via de websites van:
https://www.amnesty.org/
https://kidsrights.org/
https://www.oxfam.org/
https://www.unicef.org/
https://www.savethechildren.net/
http://www.salvationarmy.org/
http://www.terredeshommes.org/
http://www.warchild.org/
http://wwf.org/

Auteursrecht

Omnia – Amsterdam Uitgeverij brengt haar boeken uit in licentie onder Creative Commons met naamsvermelding, gelijk delen en zonder commercieel oogmerk. Afdrukken voor eigen gebruik of voor educatieve doelen is toegestaan. Lezers en gebruikers van uitgaven door Omnia – Amsterdam Uitgeverij kunnen hun erkentelijkheid tonen door donaties aan goede doelen naar eigen keuze.

 

Gerelateerd